Online gesprekstraining in een veilige omgeving

Vaardigheden oefenen

We voorzien professionals van online trainingen om hun soft skills te verbeteren.

Voortgang meten

We geven het management inzicht in teamprestaties en ontwikkelingsbehoeften.

Doelstellingen verbeteren

We verbeteren individuele en teamprestaties gericht op zakelijke doelstellingen.

Ontdek de mogelijkheden: DialogueTrainer

Het trainen van professionele gespreksvaardigheden is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. DialogueTrainer helpt, omdat gesprekstraining praktisch wordt. Via simulaties doen medewerkers ervaring op met uitdagende situaties, in een veilige leeromgeving.

Wat onze klanten zeggen

“Wij geloven in een leermethode die meer interactiviteit detailleert en DialogueTrainer is een tool die dit zeker laat zien.”

“De gesprekstrainingen van DialogueTrainer zijn in zijn ogen zeer waarheidsgetrouw en geven je de mogelijkheid om onbeperkt te oefenen, 24/7 waar en wanneer je wilt.”

“Het is een laagdrempelige manier om gespreksvoering te oefenen, studenten meer mee te nemen in zowel de theorie die hierin gevolgd wordt, als dat ze de theorie ook kunnen toepassen.”

400.000
Speelsessies

Meer dan 400 duizend individuele gesprekssimulaties gespeeld in DialogueTrainer.

60.000
Individuen Getraind

DialogueTrainer heeft al van meer dan 60 duizend personen de gespreksvaardigheden verbeterd.

500
Gesprekssimulaties

Samen met onze partners en klanten hebben we meer dan 500 simulaties gecreëerd en aangepast aan specifieke herkenbare situaties.

Tevreden klanten

Waarom DialogueTrainer?

Online oefenen met virtuele acteurs, op elk device en met Virtual Reality. Dit kan wanneer en zo vaak als je wilt! Elke gesprekssimulatie combineert een uitdaging uit de werkpraktijk en een gespreksmodel. Je virtuele gesprekspartners nemen de rol aan van klant, collega, kandidaat, cliënt of patiënt. Op elke keuze die je maakt in het gesprek, reageert je gesprekspartner met spraak, intonatie, emotie, mimiek en lichaamstaal.

DialogueTrainer meet wat je doet en geeft instant feedback over je keuzes. Als manager, trainer of docent heb je inzicht in ontwikkeling en leerbehoeftes via scores.

Betere klantbeleving

Medewerkers hebben de verschillende doelen van gesprekken met klanten helder, begrijpen wat een klant nodig heeft en weten wat ze moeten doen om hun doelen te bereiken.

Beter resultaat

Door doelbewust en gerichter gesprekken aan te gaan en te communiceren, til je de organisatie naar een hoger niveau, zowel intern als extern.

Grip op ontwikkeling

Door medewerkers gericht te trainen en scores te monitoren, weet je hoe groepen zich ontwikkelen en waar aandacht nodig is.

Minder fouten

Doordat medewerkers weten wanneer een gesprek aan de orde is en zien waar in gesprekken risico's liggen, voorkom je kostbare fouten.

Gezonde Bedrijfscultuur

Door gespreksvaardigheden gericht te trainen, bied je inzicht en geef je medewerkers vertrouwen om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Tegen lagere kosten

De online simulaties zijn onbeperkt speelbaar en altijd beschikbaar, tegen een fractie van de kosten van andere training.

De voordelen van DialogueTrainer

Vraag nu een demo aan!