Effectieve communicatie bepaalt jouw succes

Het voeren van professionele gesprekken verhoogt de prestaties van jouw organisatie. De innovatieve, online gesprekstraining van DialogueTrainer helpt de gespreksvaardigheden van jouw werknemers te optimaliseren. Zo ontwikkelen ze krachtige soft skills met directe impact op het resultaat.

Waarom DialogueTrainer

Schaalbare trainingen

Training op maat voor elk individu, team of organisatiebreed. Beschikbaar op elk device, oefenen zo vaak werknemers maar willen.

Meetbare resultaten

Trainingsdata geven continu inzicht in prestaties en verbeterpunten van werknemers, zodat je weet wat jouw team nodig heeft.

Unieke features

Interactieve, wetenschappelijk onderbouwde gesprekssimulaties zorgen voor een hoge mate van betrokkenheid in een veilige trainingsomgeving.

Goed in gesprek

Onze gesprekstrainingen richten zich altijd op de praktijk. Virtuele gesprekspartners nemen de rol aan van klant, collega of sollicitant.

En dagen jouw (toekomstige) werknemers uit de juiste keuzes te maken in gesimuleerde gesprekken die overeenkomen met herkenbare werksituaties. De geavanceerde technologie van onze unieke, wetenschappelijk onderbouwde gespreksmodellen meet de interactie en maakt de prestaties en ontwikkeling direct zichtbaar. Zodat werknemers hun gesprekstechnieken snel ontwikkelen en het verschil voor jouw organisatie kunnen maken in de markt.

Tevreden klanten

Schaalbaar

Alle gesprekstrainingen zijn digitaal. Elke gesprekssimulatie is daarmee altijd beschikbaar en onbeperkt te oefenen, op elk gewenst device.

Doordat meerdere personen binnen jouw organisatie tegelijkertijd met dezelfde simulatie kunnen werken, zijn onze online trainingen schaalbaar, efficiënt en kostenbesparend.

Meetbaar

Onze ontwikkelde gespreksmodellen zijn data driven. Dat maakt de resultaten meetbaar en inzichtelijk. Werknemers krijgen direct feedback.

Helder en transparant weergegegeven in een overzichtelijk dashboard. Zodat je als professional gericht aan je ontwikkeling kan werken en managers precies weten wat hun team nodig heeft om bepaalde KPI’s te kunnen realiseren. Meetbare resultaten zorgen ook voor benchmarks waar toekomstige en huidige werknemers aan moeten voldoen.

Ontdek de mogelijkheden van DialogueTrainer

De gesprekssimulaties van DialogueTrainer uitgelegd in 30 seconden!

Video afspelen

Unieke features

De gesprekssimulaties zijn toepasbaar op elke denkbare werksituatie.

Doordat werknemers ook op elk gewenst moment en op elk device kunnen oefenen, zorgen onze online gesprekstrainingen voor een unieke, steile leercurve. Daarnaast verhoogt de hoge fun factor van virtuele gesprekken de betrokkenheid bij deelnemers. Zo weten je werknemers steeds beter om te gaan met uitdagende situaties, in een toegankelijke en veilige leeromgeving.

SPEELBAAR OP ELK DEVICE

De voordelen van DialogueTrainer

Vraag nu een demo aan!