Business skills

Ontdek DialogueTrainer Business Skills: ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen Inholland, Avans en NHL Stenden om studenten klaar te stomen voor succes in hun carrière. Verbeter vaardigheden en tackle toekomstige uitdagingen aan de hand van interactieve simulaties.

Ontwikkeld in samenwerking met hogescholen

Het online lespakket ‘Business Skills’ is ontwikkeld in samenwerking met verschillende hogescholen waaronder Inholland, Avans en NHL Stenden. De leeromgeving is ontworpen om studenten grondig voor te bereiden op hun toekomstige carrières. Door middel van simulaties bieden we studenten de kans om complexe situaties te oefenen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Oefen in een veilige omgeving

Oefen je communicatie skills in een veilige, virtuele omgeving zonder angst voor fouten.

Verken complexe gespreksonderwerpen

Ga de uitdaging aan: duik diep in complexe en gevoelige onderwerpen.

Direct inzicht in leerbehoeften

Krijg nauwkeurige inzichten in individuele leerpaden van studenten.

Voordelen van de online simulaties

Studenten

Docenten

Whitepaper Business Skills

40% van de jongeren heeft last van telefoonangst. Laat studenten oefenen aan de hand van simulaties in een veilige online omgeving. Download de whitepaper Business Skills en zet de eerste stap naar effectievere communicatie!

Hoe werkt het?

De online simulaties zijn gebaseerd op concrete praktijksituaties waarin studenten keuzes maken en direct feedback krijgen. Door theorie te koppelen aan praktijkervaring, biedt DialogueTrainer een dynamische leeromgeving waarin studenten zonder druk kunnen experimenteren en groeien.

Zelfstandig leren door ervaring

Studenten gaan zelfstandig aan de slag in onze online leeromgeving, waar ze praktische ervaring opdoen met business skills. Na elke oefening ontvangen ze directe, persoonlijke feedback die hen helpt om hun vaardigheden te verbeteren.

Hybride leermodel

Dit model combineert zelfstandig leren met begeleide coaching. Trainers stellen gerichte taken en volgen de voortgang van elke student, waarna ze individuele coaching toepassen. Dit zorgt voor een effectieve mix van theorie en praktijk. In een online demo krijg je een interactief voorproefje van onze online simulaties.

Aan de slag

Boost je communicatievaardigheden met onze doelgerichte training. Ontdek de online simulaties via een demo of ga direct aan de slag!

Evaringen met DialogueTrainer

We krijgen vaak terug van studenten dat ze de gesprekssimulaties heel leerzaam vinden om mee te oefenen.

Studenten worden op een laagdrempelige manier uitgedaagd en hebben zichtbaar plezier in dit lesmateriaal. Naast de scenario's biedt DialogueTrainer ook theoretische kennis en een reflectietool.