Let's talk.

Neem contact op voor meer informatie,een demo of een kop koffie.

Bedrijfsgegevens

Algemeen

DialogueTrainer B.V.
info@dialoguetrainer.com

Contactpersonen

Michiel Hulsbergen | +31654381230 | michiel@dialoguetrainer.com
Focusgebieden: bedrijfsleven en overheid

Renske de Beijer | +31621904824 | renske@dialoguetrainer.com
Focusgebieden: zorg en onderwijs

AdresgegevensNederland

Bank en KvK

IBAN NL56 SNSB 0938 1775 24
KvK 66655404

Social Media

Volg ons op Twitter en LinkedIn.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contactformulier


Europalaan 100, 3526 KS Utrecht

Wil je ons bezoeken?

Bij aankomst in het gebouw

We zitten in ./Utrecht (uit te spreken als dot slash Utrecht), dé nieuwe plek voor jonge, groeiende bedrijven. Ons kantoor met nummer .1O3 is gevestigd op de 1e verdieping. Als je uit de lift stapt, vind je ons in de ‘Oranje’ gang rechts achterin (rechts naast de oranje deur van het trappenhuis). Als je de trap neemt, ga dan bij het verlaten van het trappenhuis direct links. In het gebouw zijn faciliteiten als werkplekken, horeca en wifi beschikbaar.

Bereikbaarheid met de auto

Met de auto zijn wij door onze ligging vlak naast de A12 goed bereikbaar. Neem vanaf de A12 de afrit bij knooppunt 17 (Kanaleneiland) en volg op de borden de aanwijzingen richting ‘Jaarbeurs’, ‘Centrum’ en ‘Kanaleneiland’ om direct op de Europalaan uit te komen. Wij hebben bij het gebouw een betaalde parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw, op de Eendrachtlaan (voor navigatie: Eendrachtlaan 100). In de straten in de buurt is parkeren vrij, maar beschikbare plekken zijn doorgaans bezet.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Wij zijn goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Er stoppen veel bussen en trams in de buurt. Bussen met lijnnummers 63, 65, 66, 71, 72, 74, 77, 81, 241, 247 en 271 (vanuit de richtingen Utrecht Centraal, De Uithof / WKZ, Amersfoort, Driebergen, Bilthoven, Doorn, Gorinchem, Houten, Nieuwegein, Vianen, Wijk bij Duurstede en Zeist) stoppen bij bushalte ‘Utrecht, Kanaleneiland Zuid’ bij ons in de straat. Trams met lijnnummer 60 en 61 (vanuit de richtingen Utrecht Centraal, Nieuwegein en IJsselstein) stoppen ook bij ons in de straat bij tramhalte ‘Utrecht, Kanaleneiland Zuid’. Verderop in onze straat bij bushalte ‘Utrecht, Europaplein Noord’ stoppen ook bussen met lijnnummers 474, 495, 555, 774 en 795 (vanuit de richtingen Utrecht Centraal, Utrecht Oorsprongpark, IJsselstein en Vianen). Om de hoek stopt tot slot bij bushalte ‘Utrecht, Europaplein Oost’ ook nog buslijn 10 (vanuit de richtingen Station Lunetten en Maarssenbroek). De loopafstand naar ons kantoor na het uitstappen verschilt per halte, maar is nooit langer dan 5 minuten.