Vacature Front-end Developer

DialogueTrainer helpt professionals en studenten bij het verbeteren van hun professionele gespreksvaardigheden. In een online leeromgeving met virtuele trainingsacteurs ontwikkelen en versterken we belangrijke communicatieve vaardigheden.

Ons platform is uniek en wordt intussen omarmd door organisaties in vrijwel alle sectoren: van zakelijke dienstverlening en zorg tot onderwijs en (semi-)overheid. We zijn daarnaast internationaal actief met klanten in Europa en de VS. Met een sterke basis in de wetenschap, overtuigen we klanten van onze innovatie, wat leidt tot mooie opdrachten bij gerenommeerde organisaties zoals Samsung, Centraal Beheer en Kenneth Smit.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Front-end Developer

Als Front-end Developer heb je bij ons een impactvolle rol waarin je medeverantwoordelijk bent voor dé ervaring van gebruikers die werken met DialogueTrainer.

Jouw rol is het creëren en onderhouden van onze leermodules en het implementeren van features voor de front-end van ons platform. Je bent in staat om aan de hand van requirements, vanuit zowel DialogueTrainer als haar klanten, succesvolle en gebruiksvriendelijke implementaties te realiseren.

In de rol werk je nauw samen met onze software architect, interaction designer en CTO. Daarnaast zul je regelmatig samenwerken met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zoals content development, sales en marketing om je implementatie af te stemmen, te testen en vervolgens te valideren.

Wie zoeken we?

  • Je hebt 2 jaar of meer werkervaring in front-end development (HTML, (S)CSS, en JavaScript of TypeScript).
  • Ervaring met mobile-first responsive design.
  • Ervaring met moderne front end technologieën, zoals React, Angular of Vue.
  • Ervaring met het gebruik van build tools, zoals Webpack, Gulp of Browserify.
  • Ervaring met Node en een package manager, zoals NPM.
  • Ervaring met een versiebeheersysteem, bijvoorbeeld Git.
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief voor verbeteringen.

De extra dimensie die hoort bij DialogueTrainer, is het bouwen aan een snel groeiende gamechanger in de wereld van communicatietrainingen, wat jou inspireert om dat stapje extra te zetten. Als onderdeel van de nieuwe economie en maatschappij werken wij flexibel. Je werkt vanuit huis, samen met het team op diverse locaties of met klanten op ons kantoor bij DotSlash in Utrecht.

Wat bieden we?

Een fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden bij een snelgroeiend en innovatief software-communicatie bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De selectiegesprekken vinden plaats in de eerste week van oktober 2020.

Interesse?

Mail Jordy van Dortmont, CTO DialogueTrainer
Email: hr@dialoguetrainer.com
Een korte motivatie volstaat in de eerste fase.

Comments are closed.