Full Stack Developer (PHP/JS)

DialogueTrainer is een innovatieve scaleup in online gesprekstraining voor zowel de internationale zakelijke markt als het middelbaar en hoger onderwijs met klanten als Nestlé, Just Eat Takeaway (Thuisbezorgd), Vattenfall en TUI. Ons leerplatform met virtuele trainingsacteurs is in 2023 bekroond met de CES Innovation Award in Las Vegas.

Als Full Stack Developer heb je bij ons een impactvolle rol waarin je medeverantwoordelijk bent voor veiligheid, scalability, robuustheid, maintainability en ervaring van gebruikers die werken met DialogueTrainer.

Wat zoeken we?

  • Volledig klanttraject: Vanaf de eerste kennismaking tot en met langdurige klantrelaties ben jij de drijvende kracht achter het implementatietraject. Je bent sparringpartner en adviseur voor alle lagen van de klantorganisatie. Je identificeert de juiste experts bij de klant, definieert gespreksmodellen en legt de relatie met de organisatiedoelen.
  • Leerdoelen en Meetbaarheid: in nauwe samenwerking met de klant definieer je de leerdoelen en vertaalt deze naar passende gespreksscenario’s die meetbaar zijn en echt toegevoegde waarde leveren voor de klant.
  • Ontwikkeling en Implementatie: Je begeleidt het bouwproces van de gesprekssimulaties, waarbij je de intermediair bent tussen de klant enerzijds en het bouwteam anderzijds. Met jouw projectmanagement skills bewaak je de kwaliteit en planning. Je organiseert diverse pilots met de klant om de effectiviteit van de simulaties te valideren.
  • Strategische Visie: Overall ben je in staat om de brug te slaan tussen de inhoudelijke gesprekssimulaties en de gewenste bedrijfsresultaten van de klant. Naast je focus op organisatieontwikkeling heb je een gezonde dosis “business sense” om echt waarde toe te kunnen voegen bij de klant.

Wat bieden we?

  • De mogelijkheid om wereldwijd impact te maken op de ontwikkeling van essentiële gespreksvaardigheden van professionals.
  • Een fulltime positie (32 – 40 uur) met een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief pensioen.
  • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, in een organisatie die zich volledig richt op het ontwikkelen van professionals.
  • Hybride werken, waarbij je flexibel remote of op kantoor kan werken, en we 1 dag in de week met het hele team bij onze energieke werkomgeving in een startup-hub in Utrecht samenkomen.

Interesse?
Je komt te werken in een klein maar zeer gemotiveerd team, waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Onze cultuur kenmerkt zich door openheid, leergierigheid en eigen verantwoordelijkheid.
Ben je geïnteresseerd? Mail je CV plus korte motivatie naar hr@dialoguetrainer.com.
Je krijgt snel een reactie en als wij ook een match zien, gaan we graag met je gesprek.
Wil je meer weten, neem vooral contact met ons op. 

De werving voor deze vacature wordt verzorgd door Sanne de Kemp (interim Executive Search consultant) 06-12615246.