Launch event

Stap in de toekomst met DialogueTrainer

Wat?

Launch event DialogueTrainer

Wanneer?

Woensdag 29 mei 2019, 16:00 uur

Waar?

The Grid, Europalaan 100, Utrecht

Op 29 mei is het zover: dan presenteren we het vernieuwde DialogueTrainer platform. Voor nog betere gesprekken.

Inschrijven

Ik wil me inschrijven voor het

Locatie

Europalaan 100, 3526 KS Utrecht

Aanvullende informatie

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 uur: Inloop
16:00 uur: Welkom
16:10 uur: Terugblik
16:20 uur: Heden
16:40 uur: Toekomst
17:15 uur: Borrel

Speciaal voor docenten en trainers binnen het zorg en welzijn domein, organiseren we voorafgaand aan het event (vanaf 13:30) een inspiratiebijeenkomst in het kader van het project ‘Zorgverlener: speel je gespreksvaardig!‘.

In deze bijeenkomst gaan we samen aan de slag met de volgende vragen:

  • Hoe kun je gespreksscenario’s inzetten?
  • Wanneer gebruik je welke werkvorm?
  • Welke factoren bepalen het succes van scenario-inzet?

Werk je al met scenario’s en ben je op zoek naar inspiratie op het gebied van werkvormen? Of overweeg je inzet van scenario’s en ben je benieuwd wat je met scenario’s kunt doen? Kom dan naar deze bijeenkomst, raak geïnspireerd en ga naar huis met praktische handvatten.

Het launch event vindt plaats in The Grid, in ./Utrecht; een verzamelplek voor jonge, groeiende bedrijven. ./Utrecht is gevestigd op Europalaan 100, 3526 KS, Utrecht.

Kom je met de auto?

Stel je navigatie dan in op Eendrachtlaan 100. Je komt dan aan de achterkant van de locatie. Je kunt hier betaald parkeren op het terrein, of gratis in de straten in de buurt. Let wel: de beschikbare plekken op straat zijn doorgaans bezet.

Kom je met OV?

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt stoppen veel bussen en trams. Haltes waar je kunt uitstappen zijn Kanaleneiland Zuid, Europaplein Noord en Europaplein Oost. Vanaf al deze haltes is het ongeveer 5 minuten lopen naar ./Utrecht.

Tijdens het launch event worden foto’s en video opnames gemaakt. Deze worden gebruikt voor verschillende communicatiedoeleinden, waaronder publicatie op social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit op de dag zelf bij ons aangeven.

Vragen?

Wie zien je graag op 29 mei! Heb je vragen? Neem dan contact op met Renske, via renske@dialoguetrainer.com of 06-21904824.