Wat?

Een interactieve masterclass over communicatie, innovatie, vernieuwend leren, (blended) training en ontwikkeling van (toekomstig) zorgprofessionals.

Voor wie?

Professionals in het zorg & welzijn domein die betrokken zijn bij het opleiden van (toekomstig) zorgprofessionals.

Wanneer?

Donderdagmiddag 2 april; 15:00 uur (de link naar de online meeting krijg je toegestuurd per mail)

Oplossing voor uitdagingen

De zorg staat voor voor vele uitdagingen: het personeelsverloop is hoog, door vergrijzing blijft de vraag naar zorg groeien, en patiënten lijken mondiger dan ooit. Waar beginnen we?

 

Een oplossing voor de vele uitdagingen ligt in betere gesprekken. Door communicatieskills van (toekomstig) zorgprofessionals actief te trainen en te verbeteren, werk je als organisatie zowel aan betere patiëntenzorg als werkgeluk.

 

Maar: hoe kun je die skills trainen? En hoe krijg je als manager of docent inzicht in de vaardigheden van je personeel of studenten?

Werken in de zorg staat onder druk

Inhoud Masterclass

In deze Masterclass krijg je inzicht in het belang van goede gespreksvoering in de zorg en je organisatie. We presenteren innovatieve methodes om communicatieskills van medewerkers te trainen én te meten: zowel online, offline als blended.

 

Praktijkcases van Vilans en het UMC Utrecht laten zien hoe online gesprekssimulaties met virtuele trainingsacteurs helpen om betere gesprekken te bereiken in je organisatie.

Ben jij HR(D)/L&D professional, opleider, docent, innovatiemanager of betrokken bij een Academie/Leerhuis binnen het domein Zorg & Welzijn? En op zoek naar innovatieve oplossingen voor leren & ontwikkelen in de zorg? Dan zien we je graag in onze online Masterclass!

Programma

  • Inzicht in het belang van goede gesprekken
  • Tips voor het vormgeven van een effectieve communicatietraining
  • Praktijkcases van Vilans en het UMC Utrecht
  • Praktische handvatten om in je organisatie mee aan de slag te gaan

Zien we jou op 2 april? Meld je dan nu aan:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Kun je niet wachten tot 2 april?

Bekijk dan vast onze oplossingen op het gebied van Zorg & Welzijn. Vraag je gratis trial week aan, en ga direct aan de slag!

Bekijk DialogueTrainer Zorg

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan contact op met Renske, via renske@dialoguetrainer.com