next learning

DialogueTrainer trotse partner van Next Learning!

Op 7 april is het zover: dan vindt Next Learning 2020 plaats. Hét congres over leren en ontwikkelen. Waar je kennis kunt maken met de nieuwste technologieën die leren leuker, sneller en effectiever maken. DialogueTrainer is erbij!

Next Learning met virtuele trainingsacteurs

Op Next Learning presenteren we onze virtuele trainingsacteurs, waarmee je professionele gesprekken online kunt oefenen. Een innovatieve online communicatietraining dus! Want met betere gesprekken bereik je meer: denk bijvoorbeeld aan betere sales en klantcontact, betere samenwerking of beter leiderschap en management. Daarom heeft DialogueTrainer online trainingen op deze gebieden ontwikkeld. Waarbij je lastige gesprekken individueel online kunt oefenen, maar deze ook kunt toevoegen aan bestaande trainingen waardoor je snel en effectief een blended learning training opzet. 

Met onze virtuele trainingsacteurs kun je online gesprekken oefenen.

Inzicht via scores

Met DialogueTrainer oefen je een gesprek met een virtuele trainingsacteur, die de rol van klant, collega, kandidaat, cliënt of patiënt aanneemt. Hiermee ontwikkel je inzicht in de structuur en aanpak van een gesprek. En dat is belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat gestructureerde gesprekken betere resultaten geven! 

Feedback en scores laten daarnaast zien wat je te leren hebt en maken leerdoelen specifiek. Je resultaten zijn te delen met collega’s of managers voor vervolgtraining of coaching. Oefenen kan overal, op elk moment en op desktop, tablet en mobiel. Zo vaak als je wil. Kortom, flexibel en slim leren met de nieuwste technologie: echt Next Learning dus.

ON YOUR MARKS…!?

Het thema van Next Learning van dit jaar is ON YOUR MARKS…!? Binnen de Learning en Development sector hebben we lang genoeg gepraat over hoe het anders moet: het is tijd voor actie! Een visie waar wij ons goed in kunnen vinden. Met onze plug-and-play oplossingen kun je namelijk direct aan de slag met het verbeteren van jouw sales & klantcontact, samenwerking of leiderschap & management. Daarnaast is het mogelijk om op korte termijn een maatwerk oplossing te creëren. 

Durf jij het aan?

Op onze stand kun je zelf een uitdagend gesprek oefenen met onze virtuele trainingsacteurs. Lukt het jou om slecht nieuws te brengen, op een goede manier feedback te geven of iemand te motiveren tot gedragsverandering? We dagen je graag uit!

Tot op next learning!

Wil je weten wat virtuele trainingsacteurs voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kom dan op 7 april langs bij onze stand op de Playground van Next Learning.

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch