Lancering van De Oefendokter

Bent u er ook bij op 6 december 2018?

Graag nodigen we u uit om op 6 december 2018 kennis te maken met serious game 'De Oefendokter'.

Met dit spel willen we de een-op-een communicatie tussen ouderen en zorgprofessionals verbeteren en ervoor zorgen dat ouderen en zorgprofessionals makkelijker en beter gezamenlijke beslissingen kunnen nemen. Tijdens de bijeenkomst op 6 december lanceren we ‘De Oefendokter’ op feestelijke wijze!


Wat: Product launch van 'De Oefendokter'Wanneer: 6 december 2018Locatie: Bartholomeus Gasthuis, Utrecht

Programma

14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Inleiding door Johan Jeuring, Universiteit Utrecht
15.10 uur: Panelgesprek en presentaties betrokkenen
16.05 uur: Productlancering De Oefendokter
16.25 uur: Zelf kennismaken met De Oefendokter en borrel
17.30 uur: Einde


Aanmelden?

Wilt u deze lancering bijwonen? Meld u dan aan via dit inschrijfformulier. U ontvangt begin december een bevestiging met praktische informatie over de route en parkeermogelijkheden.

Achtergrond

De Oefendokter is een serious game die is gericht op het trainen van vaardigheden van ouderen rondom het nemen van gezamenlijke beslissingen (Shared Decision Making) met een zorgprofessional. Twee jaar geleden werd De Virtuele Patient gelanceerd; bij De Oefendokter wordt het perspectief omgekeerd. Nu is het juist de patiënt die kan oefenen, in plaats van de zorgprofessional. De Oefendokter wordt ontwikkeld door de Universiteit Utrecht, in samenwerking met DialogueTrainer, Vilans, de Universiteit van Edinburgh, en de Politehnica Universiteit van Bucharest. Het project is gefinancierd vanuit de Europese actielijn EIT Digital Wellbeing.

Tijdens de bijeenkomst wordt De Oefendokter gepresenteerd en krijgt u een indruk hoe het spel kan worden ingezet binnen de ouderenzorg.

Vragen?

Heeft u vragen over (de lancering van) De Oefendokter? Mail dan naar oefendokter@dialoguetrainer.com.