Studenten ontwikkelen essentiële soft skills voor later

Onbeperkt online oefenen met virtuele trainingsacteurs

Uitgedaagd worden door scores

Individuele feedback geeft inzicht in de vorderingen maar ook de knelpunten in het gesprek

Veilige omgeving

Studenten ervaren geen angst of druk vanuit de klas of groep

Realistische praktijkscenario’s

Simulaties zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk en tot stand gekomen met hulp van professionals uit de dagelijkse praktijk

Onbeperkt oefenen

Studenten kunnen waar en wanneer ze dat willen oefenen (24/7)

Goed in gesprek

Communicatie is een van de belangrijkste “21st Century Skills”. De effectiviteit van op te leiden professionals staat of valt bij hun communicatievaardigheden. Maar hoe train je studenten in het voeren van goede gesprekken? Met simulaties haal je de praktijk naar het leslokaal. Studenten doen in een veilige omgeving ervaring op met belangrijke gesprekken en gespreksmethodes. Zo treden ze de praktijk met meer praktische ervaring en vertrouwen tegemoet. Dit vergroot ook de impact van onderwijs, doordat (nieuwe) inzichten in de werkpraktijk beter landen.

Als docent helpen simulaties jou om studenten mee te nemen in uitdagingen, waar het onderwijs hen op voorbereidt. Via scores heb je voortdurend zicht op resultaat en ontwikkeling van individuele studenten, ook bij leren op afstand en met grote groepen. DialogueTrainer biedt leermodules in Zorg, Burgerschap, Business Skills, Social Work, Basis Communicatieve vaardigheden, Travel, Management, HR en nog veel meer. Dat alles gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waardoor het voldoet aan de eisen van het hedendaagse curriculum.

Wat onze klanten zeggen

“Wij geloven in een leermethode die meer interactiviteit detailleert en DialogueTrainer is een tool die dit zeker laat zien.”

“De gesprekstrainingen van DialogueTrainer zijn in zijn ogen zeer waarheidsgetrouw en geven je de mogelijkheid om onbeperkt te oefenen, 24/7 waar en wanneer je wilt.”

“Het is een laagdrempelige manier om gespreksvoering te oefenen, studenten meer mee te nemen in zowel de theorie die hierin gevolgd wordt, als dat ze de theorie ook kunnen toepassen.”

400.000
Speelsessies

Meer dan 400 duizend individuele gesprekssimulaties gespeeld in DialogueTrainer.

60.000
Individuen Getraind

DialogueTrainer heeft al van meer dan 60 duizend personen de gespreksvaardigheden verbeterd.

500
Gesprekssimulaties

Samen met onze partners en klanten hebben we meer dan 500 simulaties gecreëerd en aangepast aan specifieke herkenbare situaties.

Datagedreven

Met een overzichtelijk dashboard

Speelbaar op elke device

Desktop

Tablet

Telefoon

Virtual Reality

Tevreden klanten

Waarom DialogueTrainer?

Online oefenen met virtuele acteurs, op elk device, ook met Virtual Reality, wanneer en zo vaak als je wilt! Elke gesprekssimulatie combineert een uitdaging uit de werkpraktijk en een gespreksmodel. Je virtuele gesprekspartners nemen de rol aan van klant, collega, kandidaat, cliënt of patiënt. Op elke keuze die je maakt in het gesprek, reageert je gesprekspartner met spraak, intonatie, emotie, mimiek en lichaamstaal.

DialogueTrainer meet wat je doet en geeft instant feedback over je keuzes. Als manager, trainer of docent heb je inzicht in ontwikkeling en leerbehoeftes via scores.

Betere klantbeleving

In gesprekken met klanten zijn doelen duidelijk, medewerkers begrijpen wat een klant nodig heeft en weten wat ze moeten doen om dat te bereiken.

Beter resultaat

Door doelbewust en gerichter te communiceren en gesprekken aan te gaan, til je de organisatie naar een hoger niveau, zowel intern als extern.

Grip op ontwikkeling

Door medewerkers gericht te trainen en scores te monitoren, weet je hoe groepen zich ontwikkelen en waar aandacht nodig is.

Minder fouten

Doordat medewerkers zien waar in gesprekken risico’s liggen, en weten wanneer een gesprek aan de orde is, voorkom je kostbare fouten.

Gezonde Bedrijfscultuur

Door gespreksvaardigheden gericht te trainen, biedt je inzicht en geef je medewerkers vertrouwen om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Tegen lagere kosten

Omdat het digitaal is, zijn simulaties onbeperkt speelbaar en altijd beschikbaar, tegen een fractie van de kosten van andere training.

De voordelen van DialogueTrainer

Vraag nu een demo aan!