Online leiderschap training

Je liep gemakkelijk even langs een collega. Hoorde nieuwtjes bij het koffiezetapparaat en pikte een stevige discussie op in je team. Weet je nog, leidinggeven op de vloer? Maar ondertussen is de situatie al even anders. Iedereen werkt online. Hoe ga je hier als leidinggevende mee om? Welke gesprekken voer je en hoe doe je dat goed? En hoe kan online juist helpen?

Onbeperkt en veilig oefenen

Oefen professionele gesprekken met virtuele acteurs zonder meekijkers. Wanneer het jou uitkomt.

Duidelijke en objectieve feedback

98% van onze gebruikers vinden de feedback die zij direct na het spelen van een simulatie ontvangen, helder en direct toepasbaar.

On-demand leren

Onze virtuele trainingsacteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou klaar.

Leermodules leiderschap & management

Kies ons pakket leiderschap & management en maak het verschil in de gesprekken die er juist nu toe doen. Wil je niet het hele pakket maar specifiek aan de slag met één gesprek, kies dan voor één van onze leermodules op deze gesprekken.

Leermodule: Leiderschap & Management

3/6 voltooid

Simulatie

5min

Introductie

Sleepoefening

10min

Theorie

Coachen

Delegeren

Functionerings­gesprek

Reflectie

7min

Reflecteren op de leermodule

Resultaat

2min

Jouw persoonlijke profiel

Reviews

Meer over leiderschap & management

Leiders en managers kunnen niet meer volstaan met een top-down ‘command and control’-stijl. Medewerkers dragen meer verantwoordelijk en er zijn continu veranderingen. Zeker in een tijd waarbij leidinggeven op afstand eerder regel dan uitzondering is. Dit vraagt om nieuwe en open, persoonlijke gesprekken. Lees er alles over in de onderstaande artikelen. Of vraag de whitepaper leiderschap en management, met daarin 25 do’s en 10 don’ts, aan.

Blended learning & maatwerk

Zit het juiste gesprek rondom leiderschap & management er niet tussen? Vanaf 1.500 euro ontwikkelen wij een simulatie op maat. Of ben je benieuwd naar een blended learning aanpak met onze gesprekssimulaties? Dan zijn er allerlei maatwerkoplossingen mogelijk.

Gratis demo proberen    Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief

    Whitepaper leiderschap

    Vijf gesprekken die elke leidinggevende zou moeten beheersen.