Met betere gesprekken bereik je meer.

Dat is onze visie.

Wetenschappelijk fundament

Ons online platform is mede ontwikkeld op de Universiteit Utrecht. Een stevig wetenschappelijk fundament waarop we verder bouwen.

Eigentijds en innovatief

Een open sfeer en creatief werken aan nieuwe oplossingen: dat karakteriseert ons als team.

Kennisontwikkeling

Onze kennis vullen we aan met kennis van de werkvloer. Zodat best-practices zich verspreiden in de organisatie. Samen bereiken we meer.

 • Demo

  Ontdek de mogelijkheden van ons platform.

 • Kennismaking

  Samen brengen we behoeftes in kaart.

 • Inzetten

  Medewerkers of cursisten gaan aan de slag.

 • Verbeteren

  Op basis van data-analyse ontwikkelen we door.

De DialogueTrainer methode

Al sinds 2013 ontwikkelen wij speelbare gespreksscenario's. Dat doen we volgens de DialogueTrainer methode: een 5 stappenplan om lastige situaties uit de (toekomstige) praktijk om te zetten naar oefengesprekken met virtuele trainingsacteurs.

In het vooronderzoek bepalen we welke situatie centraal moet staan (1), welke best-practices daarbij een rol spelen (2), en waar leerdoelen van spelers zitten (3). Vervolgens ontwikkelen en valideren we het scenario (4), voordat deze uiteindelijk in de praktijk wordt ingezet én verbeterd (5).

Team

Onze Partners

Vacatures

Frontend Developer

Wie zoeken we? We zijn op zoek naar een frontend developer die met behulp van HTML, CSS en JavaScript een mooie en intuïtieve […]

Sales Pionier

In verband met de groei van onze organisatie, verwachten we binnenkort te starten met de werving van een: Sales Pionier We gaan ervan […]

Betere gesprekken voeren?

Maak kennis met DialogueTrainer.

Online leren in coronatijd?Bekijk onze oplossingen
+