Lastige gesprekssituaties wil je altijd oefenen Dat realiseren we met klanten,
partners en het DialogueTrainer team

Over DialogueTrainer

Het idee achter DialogueTrainer is dat communicatie-skills verbeterd worden door de focus te leggen op ervaringsleren. Onze online communicatie ‘flight simulator’ biedt organisaties de mogelijkheid om professionals en studenten inzicht te geven in hun taak en rol en te trainen in belangrijke vaardigheden. Onze virtuele acteurs geven inzicht in sterke punten en leerdoelen middels feedback en scores. Zo ontstaat managementinformatie voor vervolgtraining en coaching. Oefenen kan overal, op elk moment en zo vaak als je wilt.

Leren is ervaren

Ervaar wat je in een gesprekssituatie kunt verwachten en wat het effect is van verschillende benaderingen en keuzes.

Kracht virtuele acteurs

Innovatief en creatief

Virtuele trainingsacteurs die boos, verdrietig en blij kunnen zijn. En een team dat in open sfeer en met veel creativiteit werkt.

Maatwerk

Wetenschappelijk fundament

Ons online platform is mede ontwikkeld door de Universiteit Utrecht. Een stevig wetenschappelijk fundament waarop we verder bouwen.

Hoe het werkt

Klantcases

Eurocross Snel en interactief inzicht in klantgesprekken. Nieuwe en effectieve vorm van onboarding. Onboarding Eurocross lees meer Kenneth Smit On-demand voorbereiden op het gesprek van zometeen. Simulaties zijn onderdeel van online training app. On-demand leren Kenneth Smit Lees meer Samsung Simulaties en scores maken klassikale training effectiever door focus op individuele leerdoelen. Blended learning Samsung Lees meer

Team

Onze Partners

Vacatures

Betere gesprekken voeren?

Maak kennis met DialogueTrainer.