Vacature Business Development Manager

DialogueTrainer helpt mensen in het verbeteren van hun professionele gespreksvaardigheden. In een online leeromgeving met virtuele trainingsacteurs ontwikkelen en versterken we belangrijke communicatievaardigheden.

Ons platform is uniek en wordt intussen omarmd door organisaties in vrijwel alle sectoren: van zakelijke dienstverlening en zorg tot onderwijs en (semi-)overheid.

In verband met de snelle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Business Development Manager

Als ervaren Business Development Manager – met een bewezen track record in sluiten van deals – opereer je als trusted advisor voor onze partners en klanten. Jouw rol is erop gericht dat zij steeds meer de potentie van ons platform herkennen, het platform adopteren en er de maximale waarde uit halen voor hun organisatie en medewerkers.

Met jouw creatieve en innovatieve aanpak breng je DialogueTrainer naar de volgende fase.

Als Business Development Manager ga jij DialogueTrainer positioneren in de markt als business partner. Jij bent verantwoordelijk voor het succesvol introduceren en verkopen van ons innovatieve platform.

Je hebt een echte ondernemersmentaliteit, met een duidelijke visie, neemt initiatief en bent communicatief sterk. Je werkt gestructureerd aan het opbouwen van een gebalanceerde salespipeline, en weet zaken voor elkaar te krijgen.

Je rapporteert aan de CCO en werkt daarnaast nauw samen met de CTO en CEO (tevens hoofd R&D) in kader van het optimaliseren van ons platform en propositie.

Wat zoeken we?

  • Vasthoudende en ondernemende persoonlijkheid met een passie voor het sluiten van deals.
  • Je hebt 5 jaar of meer werkervaring in product management of sales & marketing bij voorkeur in software ontwikkeling, online leren of bijv. uitgeefsector.
  • Affiniteit met online onderwijs, nieuwe media en digital marketing.
  • Creatieve en innovatieve grondhouding.
  • Ervaring in het bouwen van zakelijke relaties. Je weet mensen te verbinden in alle lagen van de organisatie en hebt een gunfactor.
  • Sterke planning- en organisatievaardigheden, in staat om verschillende projecten simultaan te managen.
  • Universitaire opleiding in relevant vakgebied.

De extra dimensie die hoort bij DialogueTrainer, bouwen aan een snel groeiende gamechanger in de wereld van communicatietrainingen, inspireert jou om dat stapje extra te zetten.

Wat bieden we?

Een fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden (inclusief auto, laptop en telefoon) bij een snelgroeiend en innovatief software-communicatie bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Een persoonlijk begeleidingstraject door trainers van Kenneth Smit training, het grootste en meest succesvolle salestrainingsbureau van Nederland en aandeelhouder van DialogueTrainer.

De selectiegesprekken vinden plaats in de laatste week van augustus 2019.

Interesse?

Mail Michiel Hulsbergen, founder en CEO DialogueTrainer
Email: info@dialoguetrainer.com
Een korte motivatie volstaat in de eerste fase.

Comments are closed.