Vacature Financieel controller

DialogueTrainer helpt professionals en studenten bij het verbeteren van hun professionele gespreksvaardigheden. In een online leeromgeving met virtuele trainingsacteurs ontwikkelen en versterken we belangrijke communicatieve vaardigheden.

Ons platform is uniek en wordt intussen omarmd door organisaties in vrijwel alle sectoren: van zakelijke dienstverlening en zorg tot onderwijs en (semi-)overheid. We zijn daarnaast internationaal actief met klanten in Europa en de VS. Met een sterke basis in de wetenschap, overtuigen we klanten van onze innovatie, wat leidt tot mooie opdrachten bij gerenommeerde organisaties zoals Samsung, Centraal Beheer en Kenneth Smit.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Financieel controller (16 – 24 uur)

Als Financieel Controller ben je een belangrijke schakel in ons groeiend bedrijf: jij verzorgt een onderdeel van de structuur en administratie. Zodat hieruit data en inzichten ontstaan waarmee anderen zich volledig kunnen richten op hun werk.

Je bent de expert die op begrijpelijke en gestructureerde wijze bijhoudt waar we financieel staan en zorgt dat we financieel gezond blijven. Je denkt daarnaast ook mee over de doorontwikkelingen van processen binnen het bedrijf en het platform. Zodat we klanten beter bedienen en de administratie die daarmee gemoeid is zoveel mogelijk automatiseren. Met jouw kennis en overzicht help je ons te werken in een gestructureerde omgeving die bijdraagt aan wendbaarheid.

In deze rol werk je nauw samen met diverse onderdelen binnen ons bedrijf; zoals het management, sales en marketing. Daarnaast verzorg je in samenwerking met het management rapportages voor de Raad van Commissarissen.

Overzicht inhoud

 • Voorbereiden van kwartaalrapportages, jaarcijfers en P&L rapportages
 • Opstellen van managementrapportages
 • Vaststellen van de begroting
 • Verzorgen van liquiditeitsprognoses en cashmanagement
 • Controleren van inkoopfacturen en opstellen verkoopfacturen
 • Beheren van de salarisadministratie
 • Controleren van belastingaangiftes
 • Beheren en optimaliseren van de administratieve organisatie
 • Overleggen met het management en en externe accountants
 • Signaleren van ontwikkelingen op financieel gebied

Wie zoeken we?

 • Je hebt 3 jaar of meer werkervaring in een financieel administratieve rol 
 • HBO opleiding in relevant vakgebied
 • Je hebt ervaring met online boekhoud- en administratiesoftware

De extra dimensie die hoort bij DialogueTrainer, is het bouwen aan een snel groeiende gamechanger in de wereld van communicatietrainingen, wat jou inspireert om dat stapje extra te zetten. Als onderdeel van de nieuwe economie en maatschappij werken wij flexibel. Je werkt vanuit huis, samen met het team op diverse locaties of met klanten op ons kantoor bij DotSlash in Utrecht.

Wat bieden we?

Een parttime baan voor 16-24 uur met goede arbeidsvoorwaarden bij een snelgroeiend en innovatief software-communicatie bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De selectiegesprekken vinden plaats in de eerste week van november 2020.

Interesse?

Mail naar Michiel Hulsbergen, founder en CEO DialogueTrainer
Email: info@dialoguetrainer.com
Een korte motivatie volstaat in de eerste fase.

Comments are closed.