Online training verkoop- gesprek

Het verkoopgesprek is het belangrijkste gesprek in je salestraject. In dit gesprek verzilver je de kans om je prospect tot klant te maken. Je maakt daarbij afspraken over jouw aanbod, als oplossing voor de uitdaging van de ander. Wat kenmerkt deze uitdaging, en waarom is dat voor hen belangrijk? En waarom is het urgent? Je moet de ander overtuigen dat ze nu moeten handelen. En hoe zijn de voordelen van jouw aanbod daarvoor een perfecte oplossing?

Onbeperkt en veilig oefenen

Oefen professionele gesprekken met virtuele acteurs zonder meekijkers. Wanneer het jou uitkomt.

Duidelijke en objectieve feedback

98% van onze gebruikers vinden de feedback die zij direct na het spelen van een simulatie ontvangen, helder en direct toepasbaar.

On-demand leren

Onze virtuele trainingsacteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou klaar.

Training verkoopgesprek

Waarom is het belangrijk

In een verkoopgesprek maak je afspraken over hoe jij het probleem van je klant gaat oplossen en wat zij daarvoor gaan investeren. Je bouwt een relatie op basis van vertrouwen: omdat jij het probleem, de branche en de markt kent, weet de ander dat jij hen kunt helpen. De prijs die je overeenkomt, staat in verhouding tot de ervaren toegevoegde waarde. Dit betekent dat je prospect in staat is direct een besluit te nemen, of het aanbod intern te verdedigen. Door bezwaren om te buigen, kom je tot een aanbod dat uitstekend past. Daarbij luister je met een scherp oor, naar hoe intern besluiten worden genomen: zit je met de juiste mensen aan tafel? Is er nog een concurrent in beeld? En waar is succes van afhankelijk?

Hoe kom je tot een overeenkomst?

In het verkoopgesprek achterhaal je behoeftes, waar jou oplossing perfect op aansluit. Je wekt vertrouwen in die oplossing en waar er bezwaren zijn, neem je de tijd om die om te buigen. Door je klant mee te nemen in wat jouw oplossing straks gaat betekenen, bouw je aan een relatie voor de lange termijn.

Wat kun je bereiken?

Na een goed verkoopgesprek, is je offerte eigenlijk een verslag van de gemaakte afspraken. Het besluit is genomen en bij de klantorganisatie is er energie om anderen te gaan betrekken. Jouw eerste verkoop is het begin van een langdurige relatie.

Benieuwd hoe je een verkoopgesprek succesvoller aangaat? Lees onze blog met 5 tips voor een succesvol verkoopgesprek.

5 tips lezen

Leermodule verkoopgesprek

Kies onze leermodule verkoopgesprek en ontdek hoe je succesvol bent in dit cruciale gesprek in je salestraject. Wil je alle belangrijke gesprekken binnen sales & klantcontact oefenen? Kies dan ons totale pakket sales en klantcontact met daarin vijf leermodules; telefonische acquisitie, verkoopgesprek, onderhandelen, consultative selling en klachtgesprek.

Leermodule: Verkoopgesprek

3/6 voltooid

Simulatie

5min

Introductie

Sleepoefening

10min

Theorie

Verkoopgesprek

Reflectie

7min

Reflecteren op de leermodule

Resultaat

2min

Jouw persoonlijke profiel

Reviews

Training sales en klantcontact

Aan de slag met het verkoopgesprek

Selecteer hieronder jouw leermodule. Na betaling krijg je direct toegang.

 • Onbeperkt en veilig oefenen
 • Onbeperkt toegang voor 1 jaar
 • Inclusief updates en nieuwe simulaties

Selecteer hieronder jouw leermodule. Na betaling krijgen jij en je collega’s direct toegang.

 • 20 PLAY licenties
 • Inclusief INSTRUCTOR licentie voor inzicht en rapportage
 • Onbeperkt toegang voor 1 jaar

Leermodule op maat

Opzoek naar een leermodule op maat? Vanaf 1.500 euro ontwikkelen wij simulaties op maat. Of benieuwd naar andere oplossingen? Allerlei maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

Gratis demo proberen  Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief

  Whitepaper sales & klantcontact

  Hoe speel je beter in op de klantbehoefte? En verkort je de salescyclus?