VijftienGesprekken

In alle organisaties – klein of groot – is goede communicatie van grote waarde. Voor betere dienstverlening, betere samenwerking en beter management. Om die gesprekken te oefenen, hebben wij VijftienGesprekken ontwikkeld: een set van 15 simulaties met veelvoorkomende gesprekken in organisaties.

Omdat computers een steeds grotere rol spelen in onze dagelijkse werkpraktijk, draait mensenwerk steeds meer om communicatie. Door communicatie in organisaties te verbeteren, kan dan ook veel worden bereikt.

Gesprekken in organisaties

Onze jarenlange ervaring met gesprekken in organisaties, heeft ons doen inzien dat gesprekken die in organisaties gevoerd worden veelal dezelfde thema’s hebben. Denk aan voorlichting en verkoopgesprekken in het kader van dienstverlening. Feedback geven en afstemmen om samenwerking te verbeteren. Of coachen en beoordelingsgesprekken in het kader van management.

Gesprekken trainen met simulaties

Daarom hebben wij VijftienGesprekken ontwikkeld. Een set van 15 simulaties, waarmee je veel voorkomende gesprekken in organisaties kunt oefenen.

  • Dienstverlening: Voorlichting, Intake, Verkoop, Adviseren, Klachtenafhandeling
  • Samenwerking: Afspreken/afstemmen, Motiveren, Aanspreken, Feedback geven, Feedback ontvangen
  • Management: Delegeren/instrueren/inspireren, Coachen, Conflict oplossen, Beoordelen/functioneringsgesprek, Slecht nieuws brengen

Effectief en veilig

Je ziet wat het effect is van jouw aanpak en krijgt op een interactieve manier je rol helder, inclusief wat in uiteenlopende situaties voor jou en anderen belangrijk is. Je oefent in een veilige omgeving, waarin jouw individuele leerproces centraal staat.

Meer informatie?

Wil je meer weten over VijftienGesprekken, of heb je interesse in een demo? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed.